Resultats de la cerca frase exacta: 12

Diccionaris terminològics  | Alimentació. Gastronomia
1. bistec rus
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Carn picada, normalment barrejada amb ou i assaonada amb all, ceba, julivert, etc., de forma arrodonida i plana, que se serveix fregida o a la planxa. [...]
2. delicadeses
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Conjunt de menjars refinats o selectes, normalment d'importació, que es venen preparats. [...]
3. crema Chiboust
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Crema de pastisseria, normalment aromatitzada amb vainilla, que acompanya tradicionalment el pastís de Sant Honorat. [...]
4. guia passa-safates
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Plataforma horitzontal d'acer inoxidable, normalment adjacent a un taulell, que serveix de suport per a transportar safates. [...]
5. çemen
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Salsa elaborada amb espècies i carn de vedella, normalment de l'espatlla, assecada i tallada, típica de Turquia. [...]
6. çemen
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Salsa típica de Turquia feta amb espècies i carn de vedella, normalment de l'espatlla, assecada i tallada. [...]
7. natto
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Menja consistent en llegum de soia cuit al vapor i fermentat, de textura enganxosa i olor forta, que es combina normalment amb arròs blanc. [...]
8. xacolí
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Vi de baixa graduació, de gust una mica aspre i de vida curta, que s'obté de raïms que per causes meteorològiques no han madurat normalment. [...]
9. satai
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Plat típic de la cuina indonèsia i malaia consistent en trossos de carn o peix enfilats en una broqueta, fets a la brasa i normalment servits amb una salsa picant. [...]
10. orellana
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Bolet comestible del grup dels basidiomicets, de carpòfor en forma de petxina, gris, a vegades lilós o brunenc i amb làmines una mica decurrents, que creix normalment sobre la fusta dels pollancres. [...]
Pàgines  1 / 2 
Pàgina  1  2  Següent >>